Utilizare lucerna verde a fost înregistrată în ultimii de mai multe ori până acum. Se merge până la 5000 ani înapoi la vremurile de mari faraoni ai Egiptului. Chiar Isus a vorbit extrem de lucerna verde și a lăudat efectele sale asupra sănătății și spirit. În trecut, iarba de grau a fost folosit pentru a face ranile se vindeca mai repede și pentru a face pe oameni mai energic și viguros. Astăzi, știm că iarba de grau pot fi puse la mult mai multe utilizări decât oricând înainte, datorită substanțelor nutritive pe care le găzduiește.

lucerna-verde-9

Conținutul de nutrienți de iarba de grau este cu adevărat uimitor. Acesta are mai multe grupuri diferite de nutrienti, cum ar fi enzime, aminoacizi, vitamine și minerale. Există o întreagă gamă de boli și afecțiuni care pot fi purtate prin intermediul acestor elemente nutritive valoroase. Inca un nutrient este clorofila, o substanță multipotente, cu o multitudine de efecte benefice.

Din moment ce există atât de multe utilizări lucerna verde, s-au de gând să se concentreze pe aplicațiile cele mai benefice și populare, având în vedere vârsta în care trăim.

Prima utilizare iarba de grau este preocupat de problema de circulatia sangelui. Clorofila este o substanță puternic, capabil de a îmbunătăți circulația. Iarba de grau are cel mai mare conținut de clorofilă a tuturor plantelor; undeva în cartierul de șaptezeci la sută. Interesant este faptul că are o moleculă similară cu hemoglobina proteina sangelui. Diferența este doar într-un singur atom, și din cauza că, corpurile noastre sunt capabile de a transforma clorofilă în hemoglobina și, astfel, construirea hemoleucograma și îmbunătățirea circulației sângelui. Circulația poate fi îmbunătățită prin aplicarea unui cuplu de uncii de apa de baie. Acest lucru va face, de asemenea, sa te simti mai relaxat.

Cea de a doua utilizare lucerna verde este de aproximativ tratarea pielii problematice. În ceea ce privește pielea este preocupat nu există aproape nici o condiție care cant fi tratate cu ajutorul iarba de grau. De la acnee, ulcere, răni, răni, a muscaturilor de insecte iarba de grau pot face lucrurile mai bine. Aveți probleme cu matreata? Doar aplica unele paste iarba de grau a scalpului prin aceasta frecare ușor în, și după câteva săptămâni vă obiceiul se mai vedea. De asemenea, prin aplicarea iarba de grau pentru piele o intinereste si strange-l, făcându-l arate mai sănătos și mai tineri.

A treia utilizare iarba de grau se referă la problema de dezintoxicare. Toată lumea știe că în zilele noastre, tot ceea ce este mai mult sau mai puțin poluat. Mancarea este plin de aditivi artificiali și conservanți, care sunt fabricate pentru a manipula simțurile noastre, apa este poluată și așa este aer. Limfa poate face doar atât de mult, dar trebuie să-l ajute. Aici intervine clorofila, încă o dată. Este un detoxifiant puternic. Clorofila este atât de puternică încât să poată face chiar tu greata daca nu esti folosit pentru a bea iarba de grau. Acest lucru se datorează clorofila a face țesuturile elibera acumularea lor toxină și durează doar câteva zile în timp ce corpul este curățat și scape de toxine.

Al patrulea utilizarea iarba de grau este despre a face gingiile sanatoase. iarba de grau pot fi utilizate în diferite forme în tratamentul unor tulburări ale gingiilor. Ia niște paste iarba de grau si aplica-l pe zona problematică și lăsați-l să stea acolo pentru o vreme. Sau daca nu, cum ar fi pasta se poate folosi suc de iarba de grau pentru același efect. Doar să ia ceva în gură și țineți apăsat timp de câteva minute, de cateva ori pe zi.