Proiecte case Casa situat în centrul orașului Fitzrovia, a fost construit în 1791 imediat după eforturi majore de dezvoltare au fost efectuate în zonă. Cele mai remarcabile modele de interior si exterior al Casei Proiecte case sunt realizate de renumitul arhitect-georgian perioadă, Robert Adam.

Datând din secolul al 18-lea Proiecte case House este renumit pentru activitatea de scriitori și artiști sale. Este printre puținele structurile rămase din zonă care păstrează arhitectura sa originală. Proiecte case House este de asemenea potrivit pentru a explora munca și viața de L. Ron Hubbard.

Proprietatea are patru etaje magnifice, dintre care unul este dedicat exclusiv pentru a expune viața timpurie a Ron Hubbard. Acest etaj dezvăluie, de asemenea, activitatea de Hubbard ca un scriitor apreciat în cursul anilor 1930 până la 1940 și viața și realizările ca un individ umanitar de conducere.

constructie-casa-14

Ron Hubbard, care deține titlul de Guiness Book of World Records ca autor Majoritatea Publicat are un etaj la Casa Proiecte case, separat unde sunt afișate exclusiv realizările sale literare. Munca sa a fost tradusă în 71 de limbi de diferite și este amplasat la doar al doilea la William Shakespeare ca autor cel mai tradus.

Acest complex superb este locul unde vizitatorii pot explora durată de lucru și de viață povești ale unora dintre autorii cei mai eminenți ai secolului 20. Autori proeminente, cum ar fi Charles Dickens, HG Wells, Virginia Woolf și George Orwell au munca lor afișate aici.

Proprietatea este compusă din șase etaje și este situat la intersecția dintre Proiecte case Street. Se crede că George Bernard Shaw a locuit o dată la primul etaj al Proiecte case Casa cu mama sa în timpul 1881-1882.

Acest site excepțional găzduiește banchete, conferințe și alte funcții speciale. Ea, de asemenea, coordonează programele de educație și a eforturilor de reabilitare de droguri. Cei care doresc să exploreze în continuare Casa Proiecte case și operele scriitorilor sale celebre se poate face cu ușurință o rezervare la hotel din Londra și experiența servicii prietenoase și facilități de înaltă clasă.