Prima întrebare? De ce trebuie un portofoliu, dacă nu neapărat sunt de planificare pe a deveni un fotograf brasov profesionist? Sau, eventual, drum în jos pe drumul care poate fi un considerent. Dar pentru acum, am doar de gând continuă să fie un amateur fotograf brasov entuziast, care ar dori să vândă câteva fotografii ocazional. Răspunsul. Amatori sau profesionişti, dacă aveţi de gând pe care încearcă să piaţă-vă fotografiile, aveţi nevoie de un portofoliu bun. Este la fel ca un CV “. Portofoliul vă permite să ia faptele tale cele mai bune şi le-a pus toate împreună într-un singur loc.

Portofoliul vine în toate formele, dimensiuni şi materiale. Elaborarea portofoliilor din piele şi din oţel inoxidabil sunt adecvate pentru fotograf brasov profesionist, care este afară acolo încercarea de a concura pentru aceste locuri de muncă la nivel înalt fotografice. Dar, aceste tipuri de portofolii extravagante sunt foarte scumpe şi nu foarte practice sau necesare pentru fotograf brasov amator, care este doar incepand din portofoliul lor prima. Se concentreze mai mult pe calitatea ce esti punerea în interiorul capacului, decât coperta în sine. Cheltui banii salvaţi pe un sac de aparat foto de calitate, care va fi o mult mai bună de investiţii în acest moment în cariera ta fotografice.

fotografie-38

Păstraţi portofoliul simplu şi profesionale în aparenţă. Evita transformarea ei într-un album sau un album de fotografie de familie. Dacă se apleca spre a fi artistic-viclean, rezista tentatiei. Chiar dacă poate fi un fotograf brasov amator, nu vrei portofoliul dumneavoastră să se uite de amatori. Indiferent de cine va fi uitat la portofoliul dumneavoastră, vrei capacul pentru a reflecta calitatea profesională care se străduiesc pentru fotografiilor.

Mărimea portofoliului este determinată de fotografii mai mari ai pus în ea. În mod normal, un caz de dimensiuni pentru a deţine 8 x 10 printuri ar fi adecvată. Dar, unii fotografi prefera să utilizeze un portofoliu care poate găzdui până la o dimensiune de 16 x 20 imprimare. Dacă faci numai printuri mici, 4 x 6 sau 5 x 7, apoi dimensiune portofoliul dumneavoastră în consecinţă. Nu vrei să aibă un portofoliu mare, cu o mulţime de printuri mici.

Acum, pentru ceea ce se întâmplă în interiorul portofoliu. Foarte, foarte important. Dacă nu pentru un loc de muncă, pentru tine. Pentru a arăta cine se ridică şi se uită prin ea, talentul tău adevărat. Una dintre sugestiile pentru a acoperi aici se aplică, de asemenea, păstraţi-l simplu. Nu puneţi prea multe fotografii în portofoliul dumneavoastră. Păstraţi fotografiile tale s-a concentrat pe un singur subiect, mai ales dacă sunteţi de planificare pe încercarea de a vinde munca ta. Dacă alegeţi să aibă câteva zone de interes, pune împreună portofoliile pentru fiecare subiect, mai degrabă decât le combina într-unul; amenajare a teritoriului, portrete, faunei sălbatice, etc.

Majoritatea expertilor sunt de acord că nu mai mult de 20 fotografii ar trebui să meargă în fiecare portofoliu. Selectarea dumneavoastră cel mai bun lucru, în portofoliul dumneavoastră, poate fi o sarcină dificilă. Solicite ajutorul unor prieteni sau de familie. Cereţi-le pentru a fi complet sincer şi să fie pregătiţi pentru lor critici constructive. Se concentreze pe scopul, care este de a termina cu munca mai bune absolută, nu aproape cel mai bun, pentru a pune în portofoliul dumneavoastră. Acest lucru nu este timp pentru sentimentul. Că fotografie drăguţ adorabil copil Sally este doar un pic din focus, dar atât de drăguţ, are nevoie pentru a găsi drumul înapoi în album, fotografie de familie, nu în portofoliul dumneavoastră. Dacă credeţi că ea garantează un loc în portofoliul dumneavoastră, ia geanta aparat de fotografiat şi înfiinţat un alt împuşcat portret de copil Sally şi -l perfect de data aceasta.

Planul de urmat, astfel încât veţi avea fotografii mari pentru a schimba unele dintre imaginile. Doriţi ca fotografiile să fie perfectă şi sa axat pe subiectul pe care le-aţi desemnat pentru portofoliul dumneavoastră. Selectaţi dreptul de tipul de sac de aparat de fotografiat care puteţi ambalaj cu toate lentile şi echipamente veţi avea nevoie de noapte înainte de a trage dumneavoastră planificate, astfel încât puteţi profita de lumina dimineata devreme. Amintiţi-vă, atunci când te duci cu sac de aparat de fotografiat în mână pentru a lua cei mare de fotografii, care doriţi să le merită un loc în portofoliul dumneavoastră.