Sunt cei care au citit despre optimizarea motorului de căutare ştiu bine ce link-uri înapoi. Ei au să vină peste cuvântul cel puţin pentru o dată. Dar care sunt noi la subiectul de Preturi SEO trebuie să cred că ceea ce termenul înapoi link-uri se referă şi care este importanţa de link-uri înapoi. Aceasta nu este altceva decât un lucru important pentru a construi un Preturi SEO bun. Mai degrabă se poate spune că Back link-uri au devenit atât de important pentru domeniul de Search Engine Optimization, care au devenit unele dintre blocurile principal pentru Preturi SEO bun.

seo-13

La prima uita la factorul ce înapoi link-uri sunt importante în optimizarea motorului de căutare. De fapt aceste link-uri sunt ca un sistem de vot şi le face motorul de căutare ştiu cât de mult oamenii respect opinia. Mai mare popularitate la scară, mai mare numărul de link-uri înapoi. Ei sunt ca de vot pentru tine. În cazul în care o mulţime de oameni se leagă la paginile web, folosind ancora text adecvat pentru temă, acest lucru este luat ca validarea de conţinut. Logica este: ce ar fi oamenii leagă de tine, dacă nu aveţi ceva de valoare pentru a oferi? Exact pentru acest motiv se consideră ca o măsură de popularitate.

Ajuns acum la punctul în care ne-au sugerat la începutul acestui subiect. Designeri de web şi web master şi editorii online să ia diverse tipuri de metode atât legitime şi nelegitime pentru a obţine înapoi link-uri. Este într-adevăr foarte trist că, pentru a obţine un link trebuie să dea bani la un alt site. De exemplu, ar avea sens daca unele poker site-ul plătit-mi să pună link-ul lor pe acest web design si Preturi SEO blog (cu excepţia cazului în desigur menţionez în special că este o reclamă)? Cumpararea si vanzarea de link-uri a devenit atât de agresiv, că Google are în vedere penalizarea persoanelor care au comis aceste tactici?

Acum vine automat subiect, cum o poziţie bună sau o modalitate buna de a fi găsit pentru a obţine înapoi link-uri de calitate. Ar trebui să obţineţi înapoi link-uri în mod normal, natural şi conectarea înapoi ar trebui să fie voluntară, nu mercenar. Pentru satisfactia ta şi pentru a ţine afacerea dumneavoastră în condiţii de siguranţă şi clare vă pot menţiona aceasta pe site-ul sau blog-ul că sunteţi fiind plătit pentru a publica aceste link-uri, şi Google chiar merge în măsura în care de recomandând rel = nofollow atribut pentru site-urile vă sunt conectarea la dacă publicaţi link-uri externe pentru plus de dolari.

Până în prezent cel mai bun mod de a obţine o mai mare calitate înapoi link-uri este prin generarea de conţinut valoros în mod regulat şi în timp util şi pentru o lungă perioadă de timp. Ai nevoie să revizuiţi-o şi să o actualizaţi periodic. Conţinutul dvs. trebuie să fi oprit calitate superioară şi se potrivesc scopul site-ul dvs. Webmasteri şi bloggeri se bucură de trafic mare place întotdeauna să se referă la un link extern, mai degrabă decât să explice un subiect de la zero. Da oameni ceva să se leagă şi a vedea cum trafic supratensiuni sus.