Mâncaţi suficient verde în dieta dumneavoastră? Mănânci suficientă întuneric legume cu frunze verzi?

Daca mananci suficient verde, veţi găsi că aveţi mai bine imunitatea şi o sănătate mai bună decât restul populaţiei.

Pentru majoritatea oamenilor, dieta nu are suficiente legume, în special în întuneric de legume cu frunze verzi. De aceea, ar trebui să ia în considerare pulbere de iarba de ovaz verde.

ovaz-verde-38

Care sunt beneficiile de ovaz verde iarbă pulbere?

1. minerale şi vitamine

Ovaz verde iarbă pulbere oferă mai multe minerale si vitamine decât cele mai multe produse alimentare.

Veţi găsi că puteţi face departe cu multivitamine comprimate odată ce începe să ia praf de iarba de ovaz verde în mod regulat.

2. uşor de absorbţie

Este uşor să bea pulbere de iarba de ovaz verde. Se amestecă în apă, se amestecă pentru a dizolva aceasta şi bea-o. Corpul consideră că este mai uşor de a absorbi nutrienti din soluţie lichidă.

3. uşurinţa inflamaţie

Dacă sunteţi care suferă de boli inflamatorii, cum ar fi artrita, veţi găsi că luând suficient pulbere iarba de ovaz verde poate uşura inflamaţii.

În timp ce acesta este încă departe de cura permanenta, veţi găsi scutire de la durere. În cazul în care durerea apare, este nu aproape la fel de severe ca înainte.

4. reduce dependenţa de pastile

Pulbere de iarba de ovaz verde poate ajuta pentru a mai mic tensiunii arteriale, colesterol ridicat şi pentru a preveni atac de cord cu utilizarea regulată.

Puteţi începe pe iarba de ovaz verde pulbere pentru câteva luni, şi du-te pentru un consult medical pentru a vedea eficacitatea de acesta.

Tu poţi nu nevoie chiar si raportul medical pentru a va convinge de beneficiile. Dumneavoastră vitalitate si energie sunt suficiente pentru a te convinge.

5. antioxidant

Cele mai multe dintre noi locuiesc în oraşe poluate. Vom lua în respiraţie şi poluanţi cand mancam.

Pudra de ovaz verde verde este un antioxidant pentru a scăpa de poluanţi din corpul nostru.

Din cauza efect de curăţare puternică, aţi putea găsi te inconfortabil în primele câteva zile. Efect de curăţare poate produce diaree, letargic, si cosuri. Acestea sunt moduri de organismul cere să se odihnească şi să se curăţă în sine.

După perioada de curăţare, veţi găsi că sunteţi o persoană nouă, cu aparent nelimitat de energie, să faci ce vrei.

6. slabire

Pudra de ovaz verde verde nu conţine nimic pentru a face să vă grăsime. Este zahăr liber. Este uleiul de liber. Nu folosiţi de zahăr pentru a spori gustul. Acordată că bea este ca mananca iarba crud, va fi recunoscător pentru beneficiile pentru sănătate.

Puteţi obţine efectul de pierdere în greutate atunci cand se consuma în mod regulat. Veţi găsi că cure de problema de constipaţie, să deşeurilor din organism.

Veţi găsi că neutralizează ulei si grasimi din dieta ta, astfel încât de ulei şi grăsimi nu staţi în organism pentru a face să vă grăsime.

Luând ovaz verde iarbă pulbere aproape la fel de bun ca se mananca frunzele orz crud. Ovaz verde iarbă pulbere nu conţine toate produsele chimice şi conservanţi care sunt comune în alimente procesate.

Cel mai bun lucru despre ea este preţul. Cu greu va trebui să plătească mai mult de o sută de dolari pentru o lună de aprovizionare. Veţi găsi că vă salva mai mulţi bani pe termen lung, deoarece pot reduce doza de medicamente.

Este mult mai ieftin să ia fiecare zi decât să plătească pentru pastile pentru a controla colesterol ridicat praf de iarba de ovaz verde.

Trebuie să vă amintiţi că pilula de colesterol ridicat nu este un aliment natural. Vă fac companiile farmaceutice bogat. Cu toate acestea, ovaz verde iarbă pulbere este un aliment natural sub formă de pulbere. De aceea este atât de mult mai ieftin si mai sanatos.